Chili de fasole vegetariană cu Salsa de Avocado

Rețeta Chili de fasole vegetariană cu Salsa de Avocado ar putea satisface pofta americană în aproximativ 35 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți oregano, ceapă, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Chili Vegetarian Rapid Cu Salsa De Avocado, Chili Vegetarian rapid cu Salsa de Avocado, și Quesadillas de porumb și fasole ușurate cu Salsa de Avocado-Mango-Chipotle (vegetarian / vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, grea, la foc mic, prăjiți ușor ceapa, ardeii și usturoiul în uleiul bun pentru a se înmuia timp de aproximativ cinci minute.În timp ce acestea se prăjesc, amestecați condimentele împreună.
Adăugați amestecul de condimente la legumele înmuiate și amestecați bine.
Adăugați fasolea scursă și apoi lagerul.Întoarceți focul la mediu și lăsați lagerul să se reducă cu o treime.
Se adaugă roșiile, se reduce la foc mic și se lasă la foc mic timp de 20 de minute.În timp ce ardeiul iute fierbe, faceți salsa.Tăiați aproximativ avocado, roșiile cherry, ceapa roșie și ardeiul iute, apoi stoarceți sucul de lămâie și combinați.
Serviți ardeiul iute peste orez cu salsa pe lateral.