Chili de fasole neagră cu carne de porc crocantă și Salsa Poblano

Chili de fasole neagră cu carne de porc crocantă și Salsa Poblano
Rețeta Chili de fasole neagră cu carne de porc crocantă și Salsan Poblano este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 536 calorii, 36g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de coajă de portocală, ardei iute chipotle în adobo, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Chili de fasole neagră cu carne de porc crocantă și Salsa Poblano, Carne De Vită Poblano Fasole Neagră Chili, și Tacos de porumb caramelizat și fasole neagră cu Salsan de dovlecei prăjiți și cremă Poblano prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa tocată și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați praf de chili și chimen măcinat și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen MăcinatChimen Măcinat
4
Adăugați 14 căni de apă, fasole neagră, oregano uscat și coajă de portocală rasă. Aduceți amestecul la fiert; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți cu capacul ușor întredeschis și fierbeți până când fasolea neagră este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați ardei iute chipotle și condimentați chili după gust cu sare. Fierbeți până când fasolea neagră este cremoasă, zdrobind grosier cu masher de cartofi la consistența dorită, adăugând mai multă apă cu 1/2 cană dacă este prea groasă și amestecând frecvent, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Condimentează chili după gust cu mai multă sare. Faceți înainte: Chili se poate face cu 3 zile înainte. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1
Char poblano ardei iute peste flacără de gaz sau în broiler până la înnegrit pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Se pune într-un castron mare, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 20 de minute. Curățați, semănați și tocați ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați ardeii iute într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ceapa și salsa verde. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1
Se amestecă smântâna și ardeii iute chipotle tocate într-un castron mediu. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Presărați coaste de porc cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați coaste de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coaste De PorcCoaste De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați coastele de porc într-un castron mediu. Întoarceți toate coastele de porc și orice sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De PorcCoaste De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați bulion de pui, acoperiți și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand carnea de porc este frageda, amestecand ocazional, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Transferați într-un alt castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Între timp, reîncălziți chili. Se amestecă semințele de coriandru și chimen în salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Împărțiți chili între boluri. Se acoperă cu carne de porc, salsa, cremă chipotle și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Pudra de chili din New Mexico poate fi găsită la magazinele de alimente specializate și la piețele latine. Conservele de ardei iute chipotle din adobo și ardeii proaspeți poblano (uneori numiți ardei iute pasilla) pot fi găsite la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele latine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în AdoboConserve De Ardei Iute în Adobo
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1
Aceasta este o rețetă grozavă de petrecere, deoarece fasolea are un gust și mai bun dacă sunt făcute cu o zi sau două înainte. (Oferă aromelor șansa de a se contopi cu adevărat.) Atunci tot ce va trebui să faceți cu adevărat în ziua evenimentului este să gătiți carnea de porc și să reîncălziți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Casteller Cava Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller brut Cava prezintă arome de mere verzi și citrice. În gură, are arome clare, proaspete, cu note de citrice-lime și doar o notă de dulceață. Are un gust proaspăt, curat și nervos.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate53
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista