Chili De Curcan La Grătar

Chili De Curcan La Grătar
Chili de curcan la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână chili de curcan, fasole, fasole de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui La Grătar Cu Chili, Pui La Grătar Cu Chili, și Chili De Vită La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați toate ingredientele. Acoperiți și gătiți la mare timp de 4 ore sau până când se încălzește și aromele sunt amestecate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili de curcan. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Seghesio Rockpile Zinfandel. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 44 de dolari.
Seghesio Rockpile Zinfandel
Seghesio Rockpile Zinfandel
Rockpile Zinfandel are arome de cutie de condimente și fructe roșii cu arome intense de coacăze, mere confiate și esența briară a lui Zinfandel. Vinul are, de asemenea, o intrare moale, cu aciditate concentrată și un finisaj extrem de lung.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Revista