Chili coaste scurte necesită aproximativ 4 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1078 calorii, 36g de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți făină de porumb obișnuită, sfâșiată în bucăți, garnituri și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma cafeaua instant, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes de cafea cu ciocolată cu glazură de cafea ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Al 7-lea concurs anual de Chili :Intrarea # 2-coaste scurte Boeuf Bourguignon Chili, Chili Cu Coaste Scurte, și Chili Cu Coaste Scurte.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Aranjați coastele scurte pe o foaie mare de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Se presară peste tot cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
5
Aduceți chiles New Mexico, ancho chiles și 1 1/2 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când chilele sunt doar fragede, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Transferați amestecul într-un blender. Ținând ferm blatul, amestecați până când piureul de chile este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați coastele scurte în loturi și rumeniți pe toate părțile, 5 până la 6 minute pe lot, transferând coastele scurte într-un bol de fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați usturoiul și ceapa roșie în picăturile din oală.
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Se sotează până se înmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
11
Se amestecă în chimen și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
¼ Lingurita Oregano
12
Adăugați piureul de chile din blender, bulion, agave și espresso; amestecați pentru a amesteca. Întoarceți coastele scurte și orice sucuri din vas în oală; amestecați pentru a acoperi. Aduceți la foc mic. Acoperiți și puneți vasul în cuptor. Braise până când coastele sunt foarte fragede, aproximativ 2 ore și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
1 Cană Alune Măcinate Fin
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Antrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Înclinați oala. Îndepărtați și aruncați orice grăsime care se ridică la suprafață și bazine la capătul inferior. Folosind clești, transferați coastele și orice oase libere pe o foaie de copt cu margini. Tăiați cu grijă membrana de pe fiecare bucată de carne (încercați să tăiați doar membrana și nu orice carne). Aruncați membranele și toate oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Tăiați carnea în cuburi mici (slabe de 1/2 inch). Întoarceți carnea în sosul din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Se amestecă fasolea neagră. Condimentează chili-ul cu aproximativ 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Dacă doriți, adăugați sosul adobo cu lingurițe pentru a crește spiciness.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
(Comerciantul Lui Joe)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
16
Transferați chili-ul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
17
Se presară cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
18
Puneți Polenta cremoasă de porumb în boluri adânci. Polonic chili peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Polonic
19
Presărați generos cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
20
Se servește cu garniturile.
21
Aduceți bulionul, 2 1/2 căni de apă, unt și 1 linguriță de sare la fiert într-o cratiță grea și mare la foc mare. Treceți treptat în polenta. Continuați să bateți până când polenta începe să se îngroașe, 2 până la 3 minute. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți până când polenta este foarte groasă și fragedă, amestecând adesea cu o lingură cu fund plat sau o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură pentru a preveni lipirea sau arderea, aproximativ 20 de minute. Amestecați porumbul într-un mini procesor până se formează un piure grosier. Amestecați piureul de porumb în polenta. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca PlumpJack Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
PlumpJack Merlot
Podgoria Merlot se află în regiunea Oak Knoll din Valea Napa și este amplasată până la lanțul muntos Mayacamas pe partea de vest a văii. Clima blândă și solurile aluvionare conferă acestui vin un echilibru deosebit. Temperaturile blânde permit acestor struguri să dezvolte arome bogate de zmeură și cireșe negre, care sunt stratificate cu ciocolată și o notă de fum împărtășită de îmbătrânirea barilului. Solurile aluvionare ajută la aducerea fructelor mai întunecate în nas și conferă acestui vin un gust plin, robust și concentrat, în timp ce clima blândă conferă acestui vin o eleganță și o aciditate naturală minunată care ridică acest vin de la început până la sfârșit.