Reteta Chili-carne de vită Tacos moale este gata în aproximativ 12 ore și 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 481 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Un amestec de avocado, friptură de vită, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ BBQ Carne de vită moale Tacos, Carne De Vită Moale Tacos, și Friptură de vită și Tacos moale de fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Puneți 1 cană de salsa într-un castron mic; rezervă. Într-un aragaz lent, combinați salsa rămasă cu oțet și pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Oțet
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
2
Adăugați carne de vită, acoperiți și dați focul la minim. Gatiti pana cand carnea de vita se toaca usor cu o furculita, 10-12 ore. Tăiați carnea, folosind două furculițe și lingurați într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 149°.Stivați tortilla, înfășurați în folie și coaceți până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
4
Așezați smântâna și salata verde în boluri. Chiar înainte de servire, puneți, curățați și tăiați avocado și puneți-l într-un castron mic. Scoateți boluri (inclusiv salsa) și asamblați tacos la masă.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.