Chili-Carne De Vită Moale Tacos

Reteta Chili-carne de vită Tacos moale este gata în aproximativ 12 ore și 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 481 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Un amestec de avocado, friptură de vită, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ BBQ Carne de vită moale Tacos, Carne De Vită Moale Tacos, și Friptură de vită și Tacos moale de fasole neagră.
Instrucțiuni
Puneți 1 cană de salsa într-un castron mic; rezervă. Într-un aragaz lent, combinați salsa rămasă cu oțet și pudră de chili.
Adăugați carne de vită, acoperiți și dați focul la minim. Gatiti pana cand carnea de vita se toaca usor cu o furculita, 10-12 ore. Tăiați carnea, folosind două furculițe și lingurați într-un castron de servire.
Preîncălziți cuptorul la 149°.Stivați tortilla, înfășurați în folie și coaceți până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Așezați smântâna și salata verde în boluri. Chiar înainte de servire, puneți, curățați și tăiați avocado și puneți-l într-un castron mic. Scoateți boluri (inclusiv salsa) și asamblați tacos la masă.