Chili Alb Picant
Reteta Chili alb picant este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.68 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 489 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pui, cuișoare măcinate, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chili Alb Picant, Chili Picant De Cheddar Alb, și (Ușor) Chili Picant De Pui Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, sotati ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă usturoiul, ardeii iute, chimenul, oregano, cayenne și cuișoare; gatiti si amestecati inca 2-3 minute.
Adăugați bulion, pui și fasole; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza până se topește.
Garnisiți cu smântână și ardei jalapeno, dacă doriți.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este CVNE Cava. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![CVNE Cava]()
CVNE Cava
Culoare galben pal cu nuanțe aurii. Eliberare bună de bule minuscule care se ridică în trenuri, care ajunge să formeze o coroană veselă de mousse. Cava spumante foarte elegante, cu note de fructe și nuanțe tipice de îmbătrânire în sticlă. În gură este foarte frumos, cu puncte ușor dulci și reminiscențe finale de mere. Aciditate bună și persistență. Postgust lung și complex datorită îmbătrânirii îndelungate în sticlă.