Chiles Rellenos

Chiles Rellenos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chiles Rellenos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.71 pe portie. Un amestec de salsa, stafide, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Ardei Iute Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Ardei Iute) Caserola Rellenos.

Instrucțiuni

1
Tăiați o fantă pe lungime în fiecare chile și scoateți cu grijă semințele și coastele. Într-un castron mediu, combinați fasolea, brânza, stafidele, salsa și pudra de chili. Umpleți ardeii cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
ArdeiArdei
StafideStafide
BrânzăBrânză
FasoleFasole
Ardei IuteArdei Iute
Dientes De AjoDientes De Ajo
SemințeSemințe
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aprindeți un grătar cu cărbune și lăsați cărbunii să ardă până când sunt acoperiți cu cenușă cenușie sau încălziți un grătar cu gaz la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Puneți ardeii pe grătar și gătiți, întorcându-se frecvent, până când sunt moi și brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista