Chile verde și caserola de orez

Chile verde și caserola de orez
Chile verde și caserola de orez necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.11 pe portie. Acest curs principal are 367 calorii, 16g de proteine, și 25g de grăsime per portie. 1936 oamenii s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ardei iute, smântână, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Chile Verde, Caserolă De Pui Și Orez, Caserola Verde Chile, și Verde Chile Mic Dejun Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Pregătiți amestecul instant de cereale lungi și orez sălbatic conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
BoabeBoabe
3
Întindeți 1/2 amestecul de orez fiert pe fundul vasului de copt pregătit. Într-un castron, amestecați smântâna și ardeii verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Orez FiertOrez Fiert
SmântânăSmântână
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
4
Întindeți 1/2 amestecul de smântână peste orez și acoperiți cu 1/2 brânza. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OrezOrez
5
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Clos Amador Cava Tendre ros_directiv. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista