Chile Verde-Sos De Roșii

Chile Verde-Sos De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Green Chile-Tomato Gravy. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 104 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Un amestec de ketchup, conserve de roșii, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fleică Cu Chile Verde-Sos De Roșii, Biscuiți de roșii cu Chorizo și sos verde de Chile, și Roșii Verzi Chile Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt sau margarină într-o cratiță mare la foc mediu; adăugați 2 linguri de făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 1 (14 1/2 uncie) roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verde, 1/2 cană ketchup și 1/2 cană apă; gătiți, amestecând des, 3 până la 5 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute VerziRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
ApăApă

Echipamente

DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista