Chile verde cremos și sos de Avocado
Chile verde cremos și sosul de Avocado ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 42 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână jalape cu tulpină de jalape, suc de lămâie, tulpină de poblano chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Chile Verde Cremos Și Sos De Avocado, Pui la grătar cu Chile verde cremos, Tomatillo și sos de Avocado, și Enchiladas de pui cu sos cremos de Chile verde.
Instrucțiuni
Infilați avocado, ceapă, tomatillos, usturoi, jalapeo și chile pe frigarui.
Ungeți kebaburile cu ulei și grătiți la foc mare, rotind ocazional, până când legumele sunt carbonizate în pete, aproximativ 15 minute; lasa sa se raceasca usor.
Scoateți ingredientele din frigarui și transferați-le într-un blender.
Adăugați coriandru, apă și suc de lămâie. Puree până se omogenizează și se condimentează cu sare.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Masia Puigmolto Can Xa brut Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava]()
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava