Chile Verde
Chile Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 289 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pene de var, bulion de pui, umăr de porc dezosat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Carne de porc Chile Verde cu salsa roșie Chile, Tamales De Pollo Con Chile Verde-Verde Chile Pui Tamales, și Chile Verde.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri, combinați carnea de porc cu 1/3 cană de apă. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când carnea este foarte suculentă, 15 până la 20 de minute. Descoperiți, creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând des, până când lichidul este evaporat și carnea este rumenită, 20 până la 30 de minute. Ridicați carnea și puneți-o deoparte.
Reduceți căldura la mediu. Dacă aveți grăsime de porc rămasă în tigaie, aruncați toate, cu excepția a 3 linguri; dacă nu, adăugați ulei.
Adăugați ceapa, usturoiul și chimenul; se amestecă și se acoperă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Întoarceți carnea și orice sucuri acumulate în tigaie.
Adăugați roșiile și bulionul. Împărțiți roșiile cu o lingură. Aduceți la foc mic, apoi reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, 60 de minute.
Adăugați ardei iute și oregano în tigaie. Acoperiți și gătiți până când carnea de porc este foarte fragedă când este străpunsă și aromele sunt amestecate, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește acoperit cu frunze de coriandru.
Garnisiți cu var pentru a stoarce peste chile.