Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de porumb cu brânză Chile. Această rețetă servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 104 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, ardei iute, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Chile-curcan prăjit cu Chorizo-umplutură de pâine de porumb, Porumb La Grătar Cu Brânză Și Chile, și Porumb cu Chile-brânză Mayo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați apa, înlocuitorul de ou și uleiul; adăugați la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă brânza și ardeii iute verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Ardei Iute Verde
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ulei De Gătit
4
Se toarnă aluatul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până devin aurii.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Campo Viejo Cava brut ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.