Chile-Pesto De Coriandru

Chile-Pesto De Coriandru
Chile-Pesto Cilantro ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 259 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de coriandru, la 3 ardei iute serrano, crenguțe de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto De Coriandru Chile Verde, Chile Verde-Sos Pesto De Coriandru (Paste), și Pui și fasole albă Chile Verde cu Pesto de coriandru-Lime.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mică din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și ardeii iute și gătiți la foc moderat, rotind, până se carbonizează ușor peste tot, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se lasă să se răcească, apoi se curăță usturoiul. Împărțiți ardeii iute pe lungime și îndepărtați majoritatea semințelor. Tăiați grosolan ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Transferați usturoiul și ardeii iute într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați pătrunjelul, coriandrul și 1/2 cană de ulei de măsline și piure. Condimentează pesto-ul cu sare și transferă într-un borcan curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Se toarnă suficient ulei de măsline pentru a acoperi pesto-ul cu 1/4 inch și se dă la frigider până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista