Chile-Pesto De Coriandru
Chile-Pesto Cilantro ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 259 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de coriandru, la 3 ardei iute serrano, crenguțe de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto De Coriandru Chile Verde, Chile Verde-Sos Pesto De Coriandru (Paste), și Pui și fasole albă Chile Verde cu Pesto de coriandru-Lime.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică din fontă.
Adăugați usturoiul și ardeii iute și gătiți la foc moderat, rotind, până se carbonizează ușor peste tot, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se curăță usturoiul. Împărțiți ardeii iute pe lungime și îndepărtați majoritatea semințelor. Tăiați grosolan ardeii iute.
Transferați usturoiul și ardeii iute într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați pătrunjelul, coriandrul și 1/2 cană de ulei de măsline și piure. Condimentează pesto-ul cu sare și transferă într-un borcan curat.
Se toarnă suficient ulei de măsline pentru a acoperi pesto-ul cu 1/4 inch și se dă la frigider până la 2 luni.