Chile fiert-coaste scurte condimentate cu fasole neagră

Chile fiert-coaste scurte condimentate cu fasole neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte condimentate cu Chile cu fasole neagră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 112g de grăsime, și un total de 1348 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chipotles în adobo plus 1 lingură de sos adobo, coaste scurte de vită, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chile-Coaste Scurte Fierte, Chile-Coaste Scurte Fierte, și Coaste scurte fierte cu citrice și Chile.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-o oală grea de 4 până la 5 litri, cu suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se aduce la fierbere și se fierbe 2 minute, apoi se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 1 oră.
1
Ștergeți anchos curat, apoi stem și semințe. Aruncați coastele și rupeți anchos în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
2
Înmuiați anchos în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Transferați anchos într-un blender, rezervând lichid de înmuiere.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Pur anchos cu ceapă, usturoi, chipotles cu sos, pastă de roșii, melasă, chimen, cuișoare, 1/3 cană de apă și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
MelasăMelasă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
SosSos
ApăApă
SareSare
1
Se usucă coastele și se condimentează cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CoasteCoaste
SareSare
2
Încălziți uleiul într-o oală largă de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Coaste maro în loturi, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați ca rumenit pe un platou. Aruncați grăsimea din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Gatiti slanina in oala la foc mediu pana se rumeneste, apoi transferati cu o lingura cu fante pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se amestecă chile pur aproxume în grăsime în oală (se poate stropi). Gatiti, amestecand frecvent, 6 minute. Se amestecă lichidul rezervat de înmuiere a chile, restul de 2 căni de apă și bățul de scorțișoară și se aduce la fierbere. Întoarceți coastele și slănina în oală și fierbeți, acoperite, la cuptor până când coastele sunt foarte fragede, 3 până la 3 1/4 ore. Grăsime degresată din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
ApăApă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Scurgeți fasolea, apoi reveniți în oală și adăugați apă proaspătă (8 căni), frunze de dafin și 1/2 linguriță sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când fasolea este doar fragedă, 1 1/4 până la 2 ore (în funcție de vârsta fasolei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți chiar înainte de servire.
3
Serviți coaste scurte cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
FasoleFasole
1
* Coaste scurte pot fi făcute cu 3 zile înainte și răcite (acoperite odată răcite).* Fasolea poate fi gătită cu 3 zile înainte și răcită (nu se scurge). Reîncălziți înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
FasoleFasole

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista