Chile-răspândirea brânzei ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 623 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci pecan, brânză cheddar, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Hatch Chile Cremă De Brânză Răspândită, Crostini cu feta-Chile răspândit, și Pasilla Chile Și Răspândirea Porumbului Caramelizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați crema de brânză și următoarele 9 ingrediente într-un robot de bucătărie și pulsați de 3 ori, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale. Se amestecă pecanele prăjite și se răcește 2 ore.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Casteller Cava Rosado. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.