Chilaquiles Cu Legume De Vară, Ricotta, Salsa Verde Și Ou

Chilaquiles Cu Legume De Vară, Ricotta, Salsa Verde Și Ou
Rețeta Chilaquiles cu legume de vară, Ricotta, Salsan verde și ou ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 30 minute. O porție conține 170 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, legume de vară, chipsuri de tortilla și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Funcționează bine ca garnitură. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Not Eating Out In New York are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ricottan și Tortelloni de spanac cu legume de vară, Fasole Verde Fiartă Și Legume De Vară, și Scramble De Ouă Veggie De Vară.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateUșor
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate14
Revista