Chiftele în sos de smântână
Chiftele în sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 740 calorii, 31g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, buruieni de mărar, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Smântână Cu Ciuperci, Chiftele Cu Smântână, și Pui De Boia Cu Sos De Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Așezați tăiței de ou în oală, gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Într-un castron, amestecați carnea de vită, 1 1/4 lingurițe sare, piper, ouă și ceapă. Formați în chiftele mici în jurul măslinelor.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu și gătiți chiftelele până se rumenesc uniform.
Scoateți chiftelele din tigaie, rezervând ulei; puneți chiftelele deoparte și păstrați-le la cald.
Se amestecă făina în uleiul rezervat din tigaie. Se amestecă treptat în apă pentru a forma un sos gros. Se amestecă smântâna, mărarul și restul de 1/4 linguriță de sare și se fierbe până se încălzește.
Se toarnă peste chiftele și se servește peste tăiței de ou fierți.