Chiftele thailandeze cu sos de curry de busuioc, var și nucă de cocos

Reteta chiftele thailandeze cu busuioc, var și sos de Curry de nucă de cocos ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 4 porții cu 310 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 148 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, bulion de legume, sriracha și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele De Nucă De Cocos Curry Thailandez, Curry de creveți Thailandezi cu salată tocată și cuscus de busuioc-var, și Thai Nucă De Cocos Curry Busuioc Creveți - 6 Puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele pentru chiftele într-un castron mediu.Se formează în 12 chiftele și se așează pe hârtie pergament.Rumeniti chiftelele intr-o tigaie antiaderenta in doua loturi, fiecare cu 1 lingura oil.In o cratiță mare (folosesc un litru de 3,5 litri), combinați ingredientele pentru sos, cu excepția zestului de var.
Se amestecă bine și se gătește la foc mic până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Adăugați chiftelele în sos și creșteți focul la mediu-mic. Fierbeți chiftelele în sos până când sunt fierte până la capăt, întorcându-le ocazional (gătiți aproximativ 15 minute).
Se servește cu coajă de tei deasupra. VOILA!