Chiftele thailandeze cu sos de curry de busuioc, var și nucă de cocos

Chiftele thailandeze cu sos de curry de busuioc, var și nucă de cocos
Reteta chiftele thailandeze cu busuioc, var și sos de Curry de nucă de cocos ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 4 porții cu 310 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 148 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, bulion de legume, sriracha și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele De Nucă De Cocos Curry Thailandez, Curry de creveți Thailandezi cu salată tocată și cuscus de busuioc-var, și Thai Nucă De Cocos Curry Busuioc Creveți - 6 Puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele pentru chiftele într-un castron mediu.Se formează în 12 chiftele și se așează pe hârtie pergament.Rumeniti chiftelele intr-o tigaie antiaderenta in doua loturi, fiecare cu 1 lingura oil.In o cratiță mare (folosesc un litru de 3,5 litri), combinați ingredientele pentru sos, cu excepția zestului de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă bine și se gătește la foc mic până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
3
Adăugați chiftelele în sos și creșteți focul la mediu-mic. Fierbeți chiftelele în sos până când sunt fierte până la capăt, întorcându-le ocazional (gătiți aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Se servește cu coajă de tei deasupra. VOILA!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista