Chiftele suedeze ale lenei cu sos de Lingonberry

Chiftele suedeze ale lenei cu sos de Lingonberry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scandinave, așa că încercați chiftelele suedeze ale Lenei cu sos de Lingonberry. Această rețetă servește 60. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 54 calorii. Cap la magazin și ridica unt, câteva macină piper, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Chiftele suedeze cu sos de afine sau afine, Bile de fasole suedeze cu sos de lingonberry, și Chiftele suedeze cu sos de coacăz roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Scoateți ceapa pe o farfurie și răciți-o. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Într-un bol mare de amestecare, combinați carnea măcinată, gălbenușurile de ou, smântâna grea și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Adăugați sare, piper și ienibahar. Strângeți excesul de lapte din pâine și adăugați-l în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Sau Frisca, OptionalInghetata Sau Frisca, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Se amestecă ușor cu mâinile sau lingura de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
9
Cu un castron cu apă rece în picioare, formați chiftele de aproximativ 1 inch. Scufundați degetele în apă rece, din când în când, pentru a împiedica carnea să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Topiți untul rămas în tigaia sote și odată ce spuma s-a potolit adăugați un strat de chiftele. Nu supraaglomerați tigaia. Agitați tigaia din când în când, pentru a menține chiftelele rotunde. Rumeniți toate chiftelele, în loturi, scoțându-le într-un vas mare sigur pentru cuptor atunci când sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
11
Puneți vasul la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, având grijă să nu le gătiți prea mult.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și se readuce la foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați 2 linguri de unt și rotiți-l pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Presărați făina și amestecați cu o lingură de lemn sau bateți pentru a dizolva făina în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă pentru a slăbi bucățile de pe fundul tigaiei. Fierbeți, amestecând, până când lichidul este redus și amestecul începe să se îngroașe până la un sos. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Coborâți focul și amestecați smântâna și gemul de coacăze negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coacăze NegreCoacăze Negre
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați chiftelele în sos. Se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă ușor și chiftelele se încălzesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Se presară pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
7
Pentru a servi, puneți câteva chiftele pe fiecare farfurie împreună cu o lingură de sos și serviți cu gemul de lingonberry pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De AfineDulceață De Afine
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista