Chiftele Suedeze

Chiftele Suedeze
Chiftele suedeze ar putea fi doar Scandinave rețetă pe care o căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 302 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 31 de fani. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți conserve de afine, pudră de muștar, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele Suedeze, și Chiftele Suedeze.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și se gătește până se rumenesc, 4 până la 6 minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
3
Combinați 1/2 cană de pesmet și laptele într-un bol; puneți deoparte până când laptele este absorbit, 1 până la 2 minute. Amestecați sherry-ul și pudra de muștar într-un bol mare până se dizolvă, apoi bateți în 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
PesmetPesmet
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați pesmetul înmuiat, ceapa rumenită, carnea de porc, curcanul, mierea, ienibaharul, 2 lingurițe sare și piper după gust. Se amestecă ușor cu mâinile până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
IenibaharIenibahar
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
MiereMiere
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
5
Umeziți-vă mâinile; formați amestecul în 36 de chifteluțe mici, aproximativ 1 lingură fiecare. Puneți o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Puneți restul de 1 cană de pesmet într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
7
Bateti restul de 2 oua si 2 linguri de apa intr-un bol. Înmuiați fiecare chiftea în ou, lăsând excesul să se scurgă, apoi rulați în pesmet; reveniți la foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ChifteleChiftele
ApăApă
OuăOuă
RolaRola
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
8
Încălziți aproximativ 1 1/2 inci ulei vegetal într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 325 de grade F. lucrând în loturi, prăjiți chiftelele, amestecând ușor cu o lingură pliată, până devin aurii și fierte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Îndoiți conservele de lingonberry în smântână și deasupra cu mărarul. Frigăruiți fiecare chiftea cu o felie de castraveți murați și serviți cu crema de lingonberry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
SmântânăSmântână
ConservăConservă
CastraveteCastravete
ChifteleChiftele
CremăCremă
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
12
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista