Chiftele suedeze ar putea fi doar Scandinave rețetă pe care o căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 302 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 31 de fani. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți conserve de afine, pudră de muștar, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele Suedeze, și Chiftele Suedeze.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și se gătește până se rumenesc, 4 până la 6 minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
3
Combinați 1/2 cană de pesmet și laptele într-un bol; puneți deoparte până când laptele este absorbit, 1 până la 2 minute. Amestecați sherry-ul și pudra de muștar într-un bol mare până se dizolvă, apoi bateți în 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Pesmet
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați pesmetul înmuiat, ceapa rumenită, carnea de porc, curcanul, mierea, ienibaharul, 2 lingurițe sare și piper după gust. Se amestecă ușor cu mâinile până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ienibahar
Piper
Toată Turcia
Miere
Ceapă
Carne De Porc
Sare
5
Umeziți-vă mâinile; formați amestecul în 36 de chifteluțe mici, aproximativ 1 lingură fiecare. Puneți o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Folie De Plastic
6
Puneți restul de 1 cană de pesmet într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
7
Bateti restul de 2 oua si 2 linguri de apa intr-un bol. Înmuiați fiecare chiftea în ou, lăsând excesul să se scurgă, apoi rulați în pesmet; reveniți la foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Chiftele
Apă
Ouă
Rola
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bateti
Bol
8
Încălziți aproximativ 1 1/2 inci ulei vegetal într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 325 de grade F. lucrând în loturi, prăjiți chiftelele, amestecând ușor cu o lingură pliată, până devin aurii și fierte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
9
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Îndoiți conservele de lingonberry în smântână și deasupra cu mărarul. Frigăruiți fiecare chiftea cu o felie de castraveți murați și serviți cu crema de lingonberry.