Chiftele Picante de parmezan cu paste cu păr de înger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele Picante de parmezan cu Pastan de păr de înger. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 528 calorii. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, piper măcinat, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Încercați Chiftele Picante de parmezan cu paste cu păr de înger, Paste cu păr de înger cu usturoi, ierburi și parmezan, și Paste cu păr de înger cu lămâie-parmezan cu creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți fin cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți fin în robotul de bucătărie).
Într-un castron mare, amestecați cerealele zdrobite, carnea de vită măcinată, 1/4 cană de brânză, condimentul Italian, pudra de usturoi și 1/4 cană de sos de roșii până se omogenizează bine. Se modelează în chiftele de 16 (1 1/2 inch).
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit. Gatiti chiftelele in tigaie la foc mediu 8-10 minute, intorcand ocazional, pana se rumenesc.
Scurgeți dacă este necesar.
Adăugați sosul de roșii rămas, roșiile și ardeiul roșu la chiftele; întoarceți chiftelele pentru a acoperi. Capac; gatiti la foc mediu-mic 15-20 de minute, amestecand sosul si intoarcand chiftelele ocazional, pana cand chiftelele sunt fierte bine si nu mai sunt roz in centru.
Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Serviți chiftele peste paste. Completați fiecare porție cu parmezan suplimentar și pătrunjel.