Chiftele Picante de parmezan cu paste cu păr de înger

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele Picante de parmezan cu Pastan de păr de înger. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 410 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de paste cu păr de înger, carne de vită măcinată extra-slabă, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Paste cu păr de înger cu lămâie-parmezan cu creveți, Paste cu păr de înger cu usturoi, ierburi și parmezan, și Păr De Înger Busuioc-Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți fin cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți fin în robotul de bucătărie).
Într-un castron mare, amestecați cerealele zdrobite, carnea de vită măcinată, 1/4 cană de brânză, condimentul Italian, pudra de usturoi și 1/4 cană de sos de roșii până se omogenizează bine. Se modelează în chiftele de 16 (1 1/2 inch).
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit. Gatiti chiftelele in tigaie la foc mediu 8-10 minute, intorcand ocazional, pana se rumenesc.
Scurgeți dacă este necesar.
Adăugați sosul de roșii rămas, roșiile și ardeiul roșu la chiftele; întoarceți chiftelele pentru a acoperi. Capac; gatiti la foc mediu-mic 15-20 de minute, amestecand sosul si intoarcand chiftelele ocazional, pana cand chiftelele sunt fierte bine si nu mai sunt roz in centru.
Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Serviți chiftele peste paste. Completați fiecare porție cu parmezan suplimentar și pătrunjel.