Chiftele marocane cu ouă

Chiftele marocane cu ouă
Chiftele marocane cu ouă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 823 calorii, 39G de proteine, și 52G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți pâine, ouă, LIPITE și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Chiftele marocane cu ouă, Kefta Tajine (chiftele marocane condimentate cu ouă în sos de roșii), și Chiftele Marocane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați chimenul, coriandrul, turmericul, boiaua , scorțișoara de nucșoară, cardamomul, ienibaharul, ardeiul cayenne și cuișoarele măcinate și păstrați-le într-un recipient etanș, departe de căldură, timp de până la câteva luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Aranjați un suport de răcire cu sârmă peste o foaie mare de copt și așezați-l lângă un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Așezați un castron cu apă caldă în apropiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
În vasul mare de amestecare, combinați carnea, firimiturile de pâine, 1 ou bătut ușor, 2 până la 3 linguri de ceapă și suc ras, 2 căței de usturoi tocat, mentă, scorțișoară, nucșoară, sare, piper și un strop liberal de ulei de măsline extravirgin, aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Rulați carnea în bile de mărimea nucului cu mâinile umezite (folosiți vasul cu apă caldă) și aranjați chiftelele pe suportul de sârmă așezat peste tava de copt. Prăjiți chiftelele până sunt fierte, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Între timp, încălziți mai mult ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei, într-un cuptor olandez la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Adăugați ceapa tocată în tigaie cu usturoiul feliat și dovleceii. Gatiti 7 pana la 8 minute, apoi adaugati rosiile taiate cubulete, sosul de rosii, mierea si amestecul de condimente si aduceti la un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Scurgeți nautul și amestecați în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Scoateți chiftelele din cuptor și glisați în sos. Se răcește complet și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Pentru a servi, reîncălziți chiftelele în sos. Folosiți aproximativ 1 cană de apă pentru a slăbi sosul, dacă este necesar. Faceți 4 puțuri în sos și aruncați cele 4 ouă proaspăt crăpate. Acoperiți oala și fierbeți la foc mic până la coacerea dorită. Scoateți masa în boluri puțin adânci și amestecați oul în chiftele și sosul în timp ce mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Ingrediente

22 linguri butte topitpâine veche de bună calitate, cruste îndepărtate, transformate în pesmet proaspătpâine veche de bună calitate, cruste îndepărtate, transformate în pesmet proaspăt397pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/2 cană ulei de măsline extravirgin Goya1/2 cană ulei de măsline extravirgin Goya227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii tăiate cubulețeroșii tăiate cubulețe1Oreos dublu umplut1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1mânăUn coriandru, frunze culese și tocateUn coriandru, frunze culese și tocate5ouă, 1 pentru chiftele, 4 pentru braconaj și servire, opționalouă, 1 pentru chiftele, 4 pentru braconaj și servire, opțional1mână micăfrunze proaspete de mentă, frunze culese și tocate măruntfrunze proaspete de mentă, frunze culese și tocate mărunt1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol1Oreos dublu umplutcardamom la solcardamom la sol1pinchCiupiți scorțișoară măcinatăCiupiți scorțișoară măcinată1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate11 lingură de oregano uscatcoriandru măcinatcoriandru măcinat11 lingură de oregano uscatchimen măcinatchimen măcinat454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmiel măcinat sau carne de vitămiel măcinat sau carne de vită11 lingură de oregano uscat1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat2Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă9creveți și cu veneCâteva grătare nucșoarăCâteva grătare nucșoară4creveți și cu veneUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burnițăUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burniță1(vinete)ceapă, 1/4 ceapă rasă și sucată, 3/4 ceapă, tocatăceapă, 1/4 ceapă rasă și sucată, 3/4 ceapă, tocată11 lingură de oregano uscatlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă11 lingură de oregano uscatAmestec de condimente sau Ras el hanoutAmestec de condimente sau Ras el hanout11 lingură de oregano uscatturmericturmeric1micizucchini, feliate pe un unghi sau tocatezucchini, feliate pe un unghi sau tocate4cuișoare mariusturoi, 2 tocate sau lipite, 2 feliiusturoi, 2 tocate sau lipite, 2 felii
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista