Chiftele Lasagna
Perisoare Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 505 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 189 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras și ceapă, frunze de busuioc, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Chiftele Lasagna, Chiftele Lasagna, și Lasagna Cu Chiftele De Cârnați.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați sosul de paste și roșiile. Rezervați 1/2 cană amestec de roșii. Amestecați chiftelele și amestecați legumele în amestecul de roșii rămas.
Într-un castron mediu, amestecați brânza ricotta, oul și busuiocul.
Lingură rezervată 1/2 cană amestec de roșii peste fundul vasului de copt. Se acoperă cu 4 tăiței. Se acoperă cu aproximativ jumătate din amestecul de ricotta și jumătate din amestecul de chiftele.
Strat cu restul de 4 tăiței, amestecul de ricotta rămas, 1 cană de brânză mozzarella și amestecul de chiftele rămas.
Se presară cu restul de 2 căni de brânză mozzarella și parmezanul. Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; acoperiți vasul de copt cu folie. La frigider 8 ore sau peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Coaceți lasagna acoperită 45 de minute. Descoperi; coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când sunt bule, marginile sunt maronii aurii și brânza este topită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.