Chiftele Gustoase La Cuptor

Chiftele Gustoase La Cuptor
Chiftele coapte gustoase necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 130 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de pesmet condimentat italian, amestec de supă de ceapă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Chiftele Gustoase La Cuptor, Chiftele gustoase de curcan, și Pene Gustoase De Cartofi Coapte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Tapetați două foi de copt cu folie de aluminiu și ungeți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, crema de supă de ciuperci, ouăle, parmezanul și amestecul de supă de ceapă. Formați amestecul în bile de dimensiunea unei mingi de golf. Aranjați pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
ParmezanParmezan
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
PesmetPesmet
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista