Chiftele Enchilada Cu Aragaz Lent
Chiftele enchilada cu aragaz lent ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 32 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 64 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pâine de porumb, usturoi, amestec vechi de condimente el taco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 387 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chiftele De Curcan Enchilada Cu Aragaz Lent, 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent enchilada caserola, și Aragaz Lent Enchilada Stivă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 246°.linie tigaie cu jumătate de foaie de 17x12 inci cu folie; pulverizați folie cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați 3/4 cană de brânză, pâine de porumb, coriandru, ceapă, amestec de condimente taco, usturoi și ou. Zdrobiți carnea de vită în amestec de brânză, amestecând cu mâinile doar până la amestecare (nu amestecați prea mult). Formați amestecul în bile de 32 (1 inch).
Coaceți neacoperit 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. Cu spatula cu fante, scoateți chiftelele din tigaie în aragazul lent.
Se toarnă sosul enchilada peste chiftele; se amestecă pentru a acoperi.
Capac; gatiti la foc mic setarea 1 oră 30 minute.
Transferați chiftelele în vasul de servire; se toarnă sosul peste chiftele.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Serviți chiftele cu scobitori sau Furculițe de cocktail. Meatballs poate fi ținut la căldură scăzută până la 1 oră; se amestecă ocazional.