Chiftele dulci și acrișoare
Chiftele acrișoare, dulci, durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 1,04 USD per porție. O porție conține 274 de calorii, 7 g de proteine și 11 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână sos dulce-acrișor, cârnați de porc în vrac, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Chiftele dulci și acri (Chifteluțe orientale), Chifteluțe (Chifteluțe) și Chifteluțe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați sosul chili, sosul dulce-acrișor, ananasul și zahărul brun; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Între timp, într-un castron mare, combinați oul, firimiturile de biscuiți, ienibaharul și nucșoara. Se sfărâmă cârnații peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1 inch. bile.
Se prăjesc chiftele la 4-5 inchi de la căldură timp de 6-8 minute sau până când un termometru arată 160°, se scurg.
Adăugați piper verde și chiftele la sos. Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.