Chiftele dulci și acri II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 553 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, oțet de cidru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Chiftele dulci și acre (chiftele orientale dulci și acre), Chiftele dulci și acre, și Chiftele dulci și acre.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, oul, ceapa, pesmetul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Ceapă
Carne De Vită
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Rulați în chiftele de aproximativ 1 până la 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Rola
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, călește chiftelele până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Într-un castron mediu separat, amestecați împreună apa, oțetul, ketchup-ul, amidonul de porumb, zahărul și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă peste chiftele și se lasă sosul să se îngroașe. Continuați să încălziți până când sosul începe să baloneze.