Chiftele Dulci La Grătar

Chiftele Dulci La Grătar
Chiftele dulci de grătar durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 524 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 1,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pudră de usturoi, ovăz cu gătit rapid și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal de grătar. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încearcă Chiftele De Grătar, Chiftele De Grătar, și Chiftele De Curcan La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Zdrobiți carnea de porc peste amestec și amestecați bine. Forma în 2-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați chiftelele pe un suport uns într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 20-25 minute sau până când un termometru citește 160 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Transferați la un 2-qt negrasat. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Între timp, într-o cratiță, combinați ketchup, zahăr brun, fum lichid dacă doriți și suc de lămâie; gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se toarnă peste chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 10-15 minute mai mult sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și vinul ros euro sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosum este revigorant la temperaturi ridicate și completează sosurile dulci și picante și freacă. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Big Smooth Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Acest mare Zinfandel neted oferă arome vii de prune negre, cireșe uscate, smochine și acea notă frumoasă de fructe proaspete de mărăcini. Notele suplimentare de soia, frunze de ceai negru și vanilie tahitiană adaugă complexitate cu fiecare vârtej al paharului. Pe palat, taninurile netede și mătăsoase sunt pronunțate și învelite în gură, ducând la un palat bogat, plin de corp, unde aromele suculente de fructe de boysenberry și rodie se amestecă cu nucă de cocos proaspăt rasă și note subtile de piper negru-totul lucrând împreună armonios. Taninurile netede pulverulente distincte dau și echilibrul general al aromei, structurii și texturii creează o expresie generală remarcabilă a Zinfandelului. 
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista