Chiftele Din Africa De Nord

Chiftele Din Africa De Nord
Reteta chiftele din Africa de Nord ar putea satisface pofta africană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă face 4 porții cu 683 calorii, 25g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, scorțișoară măcinată, cuscus de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Din Africa De Nord, Amestec De Condimente Din Africa De Nord, și Tocană De Miel Din Africa De Nord.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-o cratiță mare se încălzește uleiul de măsline la foc mediu și se sotează ceapa și usturoiul până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați coaja de lămâie și măslinele și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MăslineMăsline
3
Adăugați vinul alb, deglazați tigaia și lăsați-l să se reducă timp de 1 până la 2 minute. Se amestecă stocul, roșiile conservate, zahărul, fulgii de ardei roșu și scorțișoara și se fierbe pentru a amesteca aromele, aproximativ 7 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
Sare și PiperSare și Piper
Vin AlbVin Alb
ScorțișoarăScorțișoară
StocStoc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru a face chiftelele: într-un bol mediu, adăugați oul și pasta de roșii și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
ChifteleChiftele
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați cilantro, ghimbir, chimen și scorțișoară și amestecați până se amestecă bine. Se amestecă carnea de vită măcinată și ovăzul, se condimentează cu sare și piper, după gust și se combină ușor după fiecare adăugare. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
OvăzOvăz
6
Rulați cu mâinile, faceți aproximativ 32 de chifteluțe, cu diametrul de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
7
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei vegetal la foc mediu și rumeniți chiftelele în loturi până devin aurii pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați mai mult ulei, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Transferați chiftelele în tigaie cu sosul și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se presară pătrunjel proaspăt și se servește peste cuscus cu curmale uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
CuscusCuscus
DateDate
1
Aduceți apa, stocul și uleiul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați datele urmate de cuscus. Acoperiți tigaia bine cu un capac, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Pufați cu o furculiță și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CuscusCuscus
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Ingrediente

796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriovăz laminat fin măcinat sau pesmet finovăz laminat fin măcinat sau pesmet fin397Nuci de orice fel (tocate)roșii zdrobite sau tăiate cubulețeroșii zdrobite sau tăiate cubulețe596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisupă de pui sau bulionsupă de pui sau bulion2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisupă de pui sau bulionsupă de pui sau bulion596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricurmale uscate tocate măruntcurmale uscate tocate mărunt12 linguri de lamaie proaspat stors, sau dupa gust2 linguri de lamaie proaspat stors, sau dupa gust3(iarnă)frunze proaspete de cilantro tocate măruntfrunze proaspete de cilantro tocate mărunt1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ghimbir proaspăt tocatghimbir proaspăt tocat4(iarnă)frunze proaspete de pătrunjel tocatefrunze proaspete de pătrunjel tocate2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat340Nuci de orice fel (tocate)1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1pinchCiupiți scorțișoară măcinatăCiupiți scorțișoară măcinată11 kilogram de dovlecel,chimen măcinatchimen măcinat1lămâie, zestedlămâie, zested11 kilogram de dovlecel,zahăr brun deschiszahăr brun deschis1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsline sărate fără sâmburi și tocatemăsline sărate fără sâmburi și tocate1smallsceapa, cubuleteceapa, cubulete2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricuscus de gătit rapidcuscus de gătit rapid1(poate fi sau trece)fulgi de ardei roșu uscatfulgi de ardei roșu uscat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat2(iarnă)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire3(iarnă)ulei vegetal, pentru gătitulei vegetal, pentru gătit2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African în meniu? Încercați asocierea cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Game Reserve Pinotage. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Un cultivar 'cu mândrie sud-African' care prezintă arome de cireșe coapte, căpșuni și prune cu fructe de fructe roșii coapte și condimente pe gust. Acest vin complet structurat și bine echilibrat recompensează cu o senzație de gură suculentă, dar elegantă și taninuri moi mătăsoase. Bucurați-vă cu caserole gătite lent, file, paste, brânzeturi robuste sau un grătar bun de modă veche.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista