Chiftele de miel cu ardei roșu și sos de naut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de miel cu ardei roșu și sos de naut. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 484 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână iaurt cu lapte integral, bulion de pui, miel măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele de miel cu ardei roșu și sos de naut, Chiftele De Miel Cu Maimuță De Ardei, și Chiftele De Miel Cu Sos De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, curățați ardeii.
Transferați piureul într-un castron și bateți în bulion și cupa de la yogurt.In într-un castron mare, combinați mielul, ouăle, usturoiul, pătrunjelul de ceașcă și cimbrul și boia afumată.
Adăugați cele 4 lingurițe de sare kosher. Folosind mâinile, amestecați ușor, apoi rulați în șaisprezece 2 inci meatballs.In o tigaie foarte mare, încălziți uleiul până la sclipire.
Adăugați chiftelele și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 8 minute. Glisați chiftelele într-o parte a tigaiei.
Adăugați sosul de ardei roșu și năutul și aduceți doar la fierbere. Fierbeți chiftelele la foc moderat, amestecând și întorcându-le ocazional în sos, până când sosul se reduce ușor, 10 minute. Se condimentează cu sare.
Întindeți spanacul pe un platou de servire, transferați chiftelele și nautul în acel platou și lingurați sosul de ardei deasupra, garnisiți cu pătrunjel și serviți cu iaurt.