Chiftele De Mentă

Chiftele De Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați chiftelele de mentă. Această rețetă servește 78. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de lapte condensat, acoperire cu bomboane de ciocolată cu lapte, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Plăcintă Cu Mentă Făcută Cu Chiftele De Mentă Fără Zahăr York, Chiftele De Mentă, și Chiftele De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți zahărul cofetarilor, laptele, untul și extrageți până se omogenizează. Formați în 1/2-in. bile și aplatiza în chiftele. Înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-un cuptor cu microunde, topiți jumătate din stratul de bomboane la un moment dat; înmuiați prăjiturile în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Lăsați accesul să se scurgă.
4
Așezați pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată până când sunt setate. A se păstra în recipiente etanșe.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris

Riesling, Gewurztraminer și Pinot Gris sunt alegerile mele de top pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Amestecul de gresie roșie și sol de ardezie creează caracterul unic al Apprormrziger W Apprormrzgarten. Solul va dezvolta aromele exotice, picante din vin și, de asemenea, un potențial mai mare de îmbătrânire. Strugurii sunt recoltați manual la maturitate optimă, mustul este fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și îmbuteliat tânăr pentru a-și păstra vivacitatea și prospețimea. Acest vin a fost îmbuteliat în februarie 2008.Culoare verde galben deschis, miros de condimente și fructe de piatră cu câteva note de fructe de pădure roșii. Gust: este luminos și proaspăt, cu puțin zahăr rezidual. Aciditate fină, cu câteva note delicate de miere și un finisaj picant lung.
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții78
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista