Chiftele de banane acoperite cu caramel
Chiftelele de banane acoperite cu caramel necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 712 calorii , 10 g de proteine și 23 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 4 porții. Pentru 1,02 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați banane, făină cu agent de creștere, ulei și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudist. Vă este oferit de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Rețete similare sunt Aloo Bonda ~ Găluște de cartofi picante acoperite cu aluat prăjit , Fursec cu zahăr brun și caramel acoperit cu ciocolată și Tije de covrig acoperite cu xocolată .
Instrucțiuni
Puneți făina într-un castron mic.
Combinați oul și bicarbonatul; încorporați-l în făină doar până se umezește.
Într-o tigaie electrică, încălziți 6 mm de ulei la 190°C. Ungeți bucățile de banană cu aluat. Prăjiți bananele, câte câteva odată, timp de 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Stropiți cu topping de caramel.
Se servește cu înghețată, frișcă și nuci pecan, dacă se dorește.