Chiftele Cu Cârnați De Curcan Cu Ierburi

Chiftele Cu Cârnați De Curcan Cu Ierburi
Chiftelele cu cârnați de curcan cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 229 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.83 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte, ciuperci shiitake, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Turte De Cârnați De Curcan, Turte De Cârnați De Curcan, și Turte De Cârnați De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un coș cu aburi așezat peste apă clocotită, aburiți cartoful până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
2
Lăsați să se răcească ușor, apoi curățați cartoful și radeți-l grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciupercile și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Dacă utilizați piept de curcan cubat, pulsați într-un robot de bucătărie până când este măcinat grosier sau tocat manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați curcanul măcinat în amestecul de ciuperci cu cartoful, șunca, laptele, pătrunjelul, Salvia, cimbru, sare și piper și amestecați bine. Formați amestecul în opt torturi de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei vegetal în tigaia mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați tortele și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc bine și se fierb, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
11
Transferați în farfurii și serviți.
12
Faceți înainte: tortele pot fi refrigerate, acoperite, timp de până la 2 zile.
13
Note: o porție: Calorii 229 kcal, Proteine 34 gm, carbohidrați 11 gm, colesterol 82 mg, grăsimi totale 3 gm, grăsimi saturate 1 gm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista