Chiftele Cu Brânză Cremă De Ovăz
Fulgi de ovăz cremă de brânză chiftele ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 328 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, nuci, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste De Somon Cu Fulgi De Ovăz, Brânză Cremă De Afine Fulgi De Ovăz Danezi, și Batoane Cu Cremă De Brânză Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron, amestecați crema de brânză, nucile, ceapa, ouăle, ovăzul și sosul de soia. Formați-vă în chiftele.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și gătiți tortele 2 minute pe fiecare parte, până când sunt ferme.
Așezați prăjiturile într-un vas de copt.
Se toarnă crema de supă de ciuperci.
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit.