Chiftele Asiatice cu ciuperci și tăiței de orez
Chiftele Asiatice cu ciuperci și tăiței de orez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. Acest curs principal are 415 calorii, 34G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $ 3.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cilantro, piept de curcan măcinat, pungă de cuptor cu folie de dimensiuni obișnuite și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele Asiatice cu ciuperci și tăiței de orez, Chiftele Asiatice cu tăiței de orez picant, și Taitei Daikon și Broccolini cu chiftele asiatice de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Înveliți interiorul pungii cuptorului cu spray de gătit.
Așezați punga pe o tigaie mare de mică adâncime.
Combinați curcanul măcinat, ciupercile tăiate cubulețe, ceapa verde, 2 lingurițe amidon de porumb, 1 linguriță sos de soia și ulei de susan într-un bol și formați chiftele de 16 (1 inch).
Așezați chiftele pe un singur strat de hârtie de ceară.
Combinați apa fierbinte și bețișoarele de orez într-un bol și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți bine și tăiați cu foarfece de două ori.
Combinați 1 linguriță de amidon de porumb și bulion într-un castron mare.
Adăugați 2 lingurițe sos de soia, sherry și suc de lămâie.
Adăugați bețișoare de orez, ciuperci feliate, ghimbir, curry și usturoi și aruncați bine.
Așezați amestecul de tăiței în punga de cuptor pregătită.
Așezați chiftelele pe amestecul de tăiței și pliați marginile sacului pentru a sigila.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când chiftelele sunt gata.
Așezați punga cuptorului pe platou, tăiați-o cu un cuțit ascuțit și curățați folia din spate.
Se presară cu cilantro tocat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc]()
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare în special scoici și orice fel de mâncare Asiatic frumos picant.