Chiftele Asiatice

Chiftele Asiatice
O porție conține 79 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 24 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos hoisin, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Chiftele Asiatice, Chiftele Asiatice, și Chiftele Asiatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți chiftele: Preîncălziți cuptorul la 191°. aburiți o foaie de copt mare, cu margini, cu spray de gătit. Într-un castron mare, combinați toate ingredientele de chiftele și amestecați ușor, dar bine cu degetele. Folosind mâinile umede, formați amestecul în bile de 1 1/4 inch și așezați-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți timp de 20 de minute, până când chiftelele se rumenesc ușor la exterior, agitând ocazional tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele sosului, cu excepția scallionilor, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați chiftelele în aragazul lent, turnați sosul și amestecați ușor. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore. Întoarceți căldura la setarea caldă și serviți chiftele direct de la slow cooker sau, alternativ, transferați chiftele într-un platou sau castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
5
Se ornează cu scallions și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista