Chiftele Aromate De Miel
Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 32 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 78. Mergeți la magazin și ridicați sare, semolă, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Chiftele Aromate De Miel, Miel aromat cu date, și Tocană Aromată De Coadă De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mielul într-un castron și adăugați scallions.
Presărați peste condimente, sare și semolă, apoi bateți oul adăugând în castron. Lucrați totul împreună cu mâinile, apoi acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider o jumătate de oră.
Tapetați o foaie de copt cu folie de plastic și scoateți o linguriță slabă din amestec.
Rotiți-vă în mâini pentru a forma chifteaua și așezați-o pe foaia de copt căptușită. Aveți un castron cu apă rece lângă dvs. pentru a vă umezi mâinile; acest lucru îi ajută să nu devină prea lipicioși pentru rularea chiftelelor.
Când sunteți gata să le gătiți, încălziți aproximativ 1/2 inch de ulei într-o tigaie. Tapetați o altă foaie de copt cu prosop de bucătărie, iar când uleiul este fierbinte, prăjiți chiftelele în loturi fără a supraaglomera tigaia. Gatiti-le aproximativ un minut pe o parte sau pana se rumenesc peste tot.