Chifle ușoare cu gheață
Chiflele ușoare cu gheață durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 197 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de pâine, zahărul tos, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 83 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chifle De Mic Dejun Cu Lămâie Cu Afine, Chifle Ușor Lipicioase, și Chifle Ușor Lipicioase.
Instrucțiuni
Pulsați împreună amestecul de pâine și zahărul într-un robot de bucătărie sau un mixer de masă. În timp ce motorul funcționează, adăugați oul și aproximativ 250-300ml apă călduță, până se formează un aluat moale. Frământați pe o suprafață ușor făinată până se omogenizează, aproximativ 5-10 minute. Se lasă într-un castron uns, acoperit cu folie alimentară unsă, într-un loc cald până la dublarea dimensiunii de aproximativ 1 oră.
Bateți aluatul înapoi zdrobind cu pumnul și împărțiți-l în 20 de bucăți de dimensiuni uniforme, acoperite cu un prosop curat, astfel încât să nu se usuce. Formați fiecare într-un cârnați și așezați-l pe o tavă de copt unsă. Acoperiți cu folie alimentară unsă și ridicați-o până la dublarea dimensiunii din nou.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Îndepărtați filmul și gătiți chiflele pe raftul superior timp de 8-10 minute, până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă. Pentru a decora, amestecați zahărul glazurat cu puțină apă până când este rigid, dar tartinabil, adăugați colorant alimentar, dacă doriți. Se înmoaie în partea de sus a fiecărui coc și se împrăștie cu stropi.