Chifle Umplute Cu Ciocolată

Chifle Umplute Cu Ciocolată
O porție conține 205 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Chifle Umplute Cu Ouă, Chifle Umplute Cu Gem De Fructe De Pădure, și Chifle choux umplute cu fructe cu sos de caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făina integrală de grâu în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina integrală de grâu, zahărul, sarea și drojdia cu creștere rapidă într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinați laptele, 1/2 cană de apă, untul și uleiul de canola într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde până când amestecul este cald (100 până la 110).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
UntUnt
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
5
Adăugați oul; se amestecă 1 minut. Lingurați ușor făina de pâine în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Adăugați făină de pâine în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți amestecul pe o suprafață ușor făinată; frământați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
DrojdieDrojdie
7
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit; acoperiți ușor blatul aluatului cu spray de gătit. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și dați cu pumnul în jos. Împărțiți aluatul în 16 porții egale; formați fiecare porție într-o bilă. Lucrând cu o bilă la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați aluatul într-un cerc de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
10
Așezați aproximativ 1 1/2 lingurițe de ciocolată în centrul cercului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
11
Rulati aluatul bine, jeleu-rola de moda; prindeți cusături pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
12
Așezați chiflele, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt ușor acoperită cu spray de gătit. Tuck se termină sub; acoperi. Repetați procedura cu aluatul rămas și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiocolataCiocolata
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit; acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii. Periați ușor vârfurile de chifle cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
RolaRola
14
Coaceți la 375 timp de 17 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista