Chifle Persane

Chifle Persane
Chiflele persane sunt un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 237 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 92 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr brun, drojdie instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle slabe de Hamburger fără Gluten (ca un singur chifle!), Chifle? Rolls? Brioșe? Mașină De Pâine Mere Mic Dejun Chifle Briose, și Covor Persan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă caldă în vasul unui mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Presărați drojdia peste apa caldă apoi presărați amestecul cu 1 lingură de zahăr. Se amestecă pentru a se amesteca, se acoperă cu folie de plastic și se pune pe cineva cald timp de 5 minute sau până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Montați mixerul cu un cârlig de aluat. Odată ce drojdia s-a activat, adăugați zahăr, sare, scorțișoară, extract de vanilie, ouă, unt și 2 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se amestecă la viteză mică până când ingredientele sunt bine combinate, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți mixerul la mediu, apoi bateți în făina rămasă câte 1/2 cană, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, până când sunt complet încorporate. Frământați la viteză medie aproximativ 5 minute, până când aluatul este neted și elastic. Notă: Acesta este un aluat foarte lipicios și nu se va îndepărta complet de părțile laterale ale bolului în timpul frământării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați aluatul într-un vas uns și acoperiți cu folie de plastic, apoi puneți-l într-un loc cald până când aluatul se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Într-un castron mic se amestecă împreună zahăr brun și scorțișoară. Pune deoparte. Pregătiți două tigăi mari de jeleu sau foi de copt cu hârtie pergament și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Făinați cu generozitate mâinile și un spațiu de lucru mare și plat. Presărați ușor aluatul cu făină, apoi scoateți-l din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 13 x 18 inch. Acoperiți suprafața aluatului cu amestecul de zahăr brun, apoi rulați—l-veți rula de-a lungul părții lungi, astfel încât să ajungeți cu un dreptunghi lung de 18 inci. Îndepărtați un cuțit ascuțit cu făină și tăiați 24 de rulouri din buștean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Așezați rulourile pe tigăile sau foile de copt pregătite la câțiva centimetri distanță—ar trebui să puteți încadra o duzină de rulouri pe tigaie. Acoperiți cu folie de plastic care a fost acoperită cu spray de gătit. Așezați într-un loc cald pentru a crește până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
În vasul unui mixer electric, bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt bine combinate, răzuind părțile laterale, după cum este necesar. Apoi adăugați ciocolată topită, bătând până se combină bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Umpleți un cuptor olandez sau o friteuză adâncă cu 2 inci de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
12
Încălziți uleiul la foc mediu până la 350 de grade F. Folosind o spatulă rezistentă la căldură sau o strecurătoare superficială, rezistentă la căldură, aruncați cu grijă rulourile de scorțișoară în ulei. Aveți grijă să nu înghesuiți rulourile în cuptorul olandez (nu mai mult de 2 până la 3 rulouri de scorțișoară odată). Folosiți bețișoare de lemn sau clești rezistenți la căldură pentru a întoarce rulourile de scorțișoară și prăjiți până se rumenesc adânc pe ambele părți (aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte, folosiți culoarea ca ghid, urmărind cu atenție menținerea temperaturii uleiului cât mai constantă posibil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
13
Scoateți rulourile de scorțișoară imediat din tigaie folosind o strecurătoare rezistentă la căldură sau clești. Setați pe suporturi de copt căptușite cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Odată răcit ușor, înghețați și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista