Chifle Persane
Chiflele persane sunt un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 237 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 92 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr brun, drojdie instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle slabe de Hamburger fără Gluten (ca un singur chifle!), Chifle? Rolls? Brioșe? Mașină De Pâine Mere Mic Dejun Chifle Briose, și Covor Persan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați apă caldă în vasul unui mixer electric.
Presărați drojdia peste apa caldă apoi presărați amestecul cu 1 lingură de zahăr. Se amestecă pentru a se amesteca, se acoperă cu folie de plastic și se pune pe cineva cald timp de 5 minute sau până se spumează.
Montați mixerul cu un cârlig de aluat. Odată ce drojdia s-a activat, adăugați zahăr, sare, scorțișoară, extract de vanilie, ouă, unt și 2 căni de făină.
Se amestecă la viteză mică până când ingredientele sunt bine combinate, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți mixerul la mediu, apoi bateți în făina rămasă câte 1/2 cană, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, până când sunt complet încorporate. Frământați la viteză medie aproximativ 5 minute, până când aluatul este neted și elastic. Notă: Acesta este un aluat foarte lipicios și nu se va îndepărta complet de părțile laterale ale bolului în timpul frământării.
Transferați aluatul într-un vas uns și acoperiți cu folie de plastic, apoi puneți-l într-un loc cald până când aluatul se dublează, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic se amestecă împreună zahăr brun și scorțișoară. Pune deoparte. Pregătiți două tigăi mari de jeleu sau foi de copt cu hârtie pergament și lăsați-le deoparte.
Făinați cu generozitate mâinile și un spațiu de lucru mare și plat. Presărați ușor aluatul cu făină, apoi scoateți-l din vas.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 13 x 18 inch. Acoperiți suprafața aluatului cu amestecul de zahăr brun, apoi rulați—l-veți rula de-a lungul părții lungi, astfel încât să ajungeți cu un dreptunghi lung de 18 inci. Îndepărtați un cuțit ascuțit cu făină și tăiați 24 de rulouri din buștean.
Așezați rulourile pe tigăile sau foile de copt pregătite la câțiva centimetri distanță—ar trebui să puteți încadra o duzină de rulouri pe tigaie. Acoperiți cu folie de plastic care a fost acoperită cu spray de gătit. Așezați într-un loc cald pentru a crește până se dublează, aproximativ 1 oră.
În vasul unui mixer electric, bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt bine combinate, răzuind părțile laterale, după cum este necesar. Apoi adăugați ciocolată topită, bătând până se combină bine. Pune deoparte.
Umpleți un cuptor olandez sau o friteuză adâncă cu 2 inci de ulei.
Încălziți uleiul la foc mediu până la 350 de grade F. Folosind o spatulă rezistentă la căldură sau o strecurătoare superficială, rezistentă la căldură, aruncați cu grijă rulourile de scorțișoară în ulei. Aveți grijă să nu înghesuiți rulourile în cuptorul olandez (nu mai mult de 2 până la 3 rulouri de scorțișoară odată). Folosiți bețișoare de lemn sau clești rezistenți la căldură pentru a întoarce rulourile de scorțișoară și prăjiți până se rumenesc adânc pe ambele părți (aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte, folosiți culoarea ca ghid, urmărind cu atenție menținerea temperaturii uleiului cât mai constantă posibil).
Scoateți rulourile de scorțișoară imediat din tigaie folosind o strecurătoare rezistentă la căldură sau clești. Setați pe suporturi de copt căptușite cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Odată răcit ușor, înghețați și serviți imediat.