Chifle Lipicioase Cu Pecan
Pecan chifle lipicioase necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, jumătăți de pecan, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Chifle Lipicioase Cu Pecan, Chifle Lipicioase Cu Pecan, și Chifle Lipicioase Cu Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o cutie de brioșă de 12 căni cu spray de gătit. Lingura 1 lingurita unt topit, 1 lingurita zahar brun si 3 jumatati de pecan in fiecare cana de briose; deoparte. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți aluatul de pâine într-un dreptunghi de 14 pe 8 inci.
Ungeți cu restul de unt topit, apoi presărați scorțișoara, nucile pecan tocate și zahărul brun rămas.
Rulați într-un jurnal lung de 14 inci.
Tăiați în 12 bucăți și așezați fiecare parte tăiată în jos într-o ceașcă de brioșă. Acoperiți ușor cu folie de plastic. Se lasă deoparte timp de 25 de minute sau până se ridică ușor.
Se încălzește cuptorul la 163°.
Scoateți folia și coaceți 15 minute sau până la aur.
Așezați un suport de sârmă peste o foaie de hârtie de ceară. Întoarceți cositorul de briose pe raft, așteptați 5 minute, apoi scoateți cositorul. Se răcește complet. (Poate fi făcută înainte la acest punct. Întoarceți chiflele în cositorul de brioșă curățat. Acoperiți cu folie și înghețați până la 1 lună. Dezghețați înainte de reîncălzire la 250 F timp de 10 până la 15 minute. Rece ca mai sus.)
Să mă prefac...și economisiți 55 de minute
Încălziți cuptorul la 325 F. Înveliți o cutie de brioșă de 12 căni cu spray de gătit. Lingură 1 lingură unt topit, 1 lingură zahăr brun, 1/4 linguriță scorțișoară măcinată și 3 jumătăți de pecan în fiecare cană de brioșă. Deschideți două pachete de 3 uncii de rulouri maro și serviți și împărțiți-le între cupele de brioșă.
Coaceți 10 minute sau până la aur. Placa un suport de sârmă peste o foaie de hârtie de ceară. Întoarceți cositorul de briose pe raft, așteptați 5 minute, apoi scoateți cositorul.