Chifle Lipicioase Cu Nuci De Miere

Chifle Lipicioase Cu Nuci De Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați chiflele lipicioase cu nuci de miere. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle Lipicioase, Cele Mai Bune Chifle Lipicioase, și Chifle Lipicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouăle, zahărul, untul, sarea, vanilia și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un vas uns; întoarceți o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-o cratiță mică, combinați zahărul brun, mierea, untul și sarea; se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt; se presara cu nuci pecan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un 24-in. x 8-în. dreptunghi; periați cu unt până la 1 in de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
8
Combinați nucile pecan, zahărul brun și scorțișoara; se presara peste unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
9
Rulați din partea lungă; cusătură de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Se taie în 1-in. felii; așezați partea tăiată în jos în tigaie. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se coace la 350 de euro timp de 25-28 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 1 minut; inversați pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista