Chifle Lipicioase Caramel-Pecan
Chiflele lipicioase Caramel-Pecan ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle Lipicioase Caramel-Pecan, Chifle lipicioase caramel-pecan, și Cele Mai Bune Chifle Lipicioase Cu Caramel Pecan Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara caramelul, combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță la foc mediu; se amestecă frecvent până se topește untul. Continuați să gătiți până când amestecul se îngroașă și devine neted (aproximativ 1 minut), amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se toarnă în centrul unei tigaie pătrate de 9 inci; întindeți rapid caramelul pe fundul tigaiei folosind o spatulă acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu nuci pecan; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți ușor părțile laterale ale tigaiei cu spray de gătit.
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă sarea.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 5 căni de făină în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Combinați zahărul granulat și scorțișoara într-un castron mic; pus deoparte.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 16 x 12 inci pe o suprafață ușor făinată; întindeți 2 linguri de unt înmuiat peste aluat.
Se presară cu amestec de scorțișoară-zahăr, lăsând o margine de 1/2 inch.
Roll up dreptunghi strâns, începând cu marginea lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătura pentru a sigila (nu sigilați capetele).
Tăiați în felii de 16 (lățime de 1 inch). (A)
Așezați felii, tăiați părțile în sus, în tigaia pregătită (rulourile vor fi aglomerate). Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când rulourile sunt maro auriu deschis. Se răcește în tigaie 5 minute pe raft.
Așezați un platou de servire cu susul în jos deasupra tigaiei; inversați pe platou.