Chifle Lipicioase Caramel-Pecan

Chifle Lipicioase Caramel-Pecan
Chiflele lipicioase Caramel-Pecan ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle Lipicioase Caramel-Pecan, Chifle lipicioase caramel-pecan, și Cele Mai Bune Chifle Lipicioase Cu Caramel Pecan Peste Noapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara caramelul, combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță la foc mediu; se amestecă frecvent până se topește untul. Continuați să gătiți până când amestecul se îngroașă și devine neted (aproximativ 1 minut), amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se toarnă în centrul unei tigaie pătrate de 9 inci; întindeți rapid caramelul pe fundul tigaiei folosind o spatulă acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Se presară cu nuci pecan; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți ușor părțile laterale ale tigaiei cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Adăugați 5 căni de făină în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
7
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Combinați zahărul granulat și scorțișoara într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 16 x 12 inci pe o suprafață ușor făinată; întindeți 2 linguri de unt înmuiat peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
AluatAluat
RolaRola
10
Se presară cu amestec de scorțișoară-zahăr, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
11
Roll up dreptunghi strâns, începând cu marginea lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătura pentru a sigila (nu sigilați capetele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Tăiați în felii de 16 (lățime de 1 inch). (A)
13
Așezați felii, tăiați părțile în sus, în tigaia pregătită (rulourile vor fi aglomerate). Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când rulourile sunt maro auriu deschis. Se răcește în tigaie 5 minute pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
16
Așezați un platou de servire cu susul în jos deasupra tigaiei; inversați pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista