Chifle Lipicioase
Chifle lipicioase necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați amestecul original, zahărul brun, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Cele Mai Bune Chifle Lipicioase, Chifle Lipicioase, și Chifle Lipicioase.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul brun, amestecul de budincă (uscat), untul, laptele și scorțișoara; pus deoparte.
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mediu. Se amestecă amestecul Bisquick până se formează aluat moale.
Așezați aluatul pe suprafață bine praf cu amestec Bisquick. Frământați de aproximativ 20 de ori sau până se omogenizează.
Presărați cu amestec Bisquick suplimentar (până la 1/4 cană) dacă aluatul este prea lipicios.
Rulați aluatul în dreptunghi de 15x9 inci.
Întindeți trei sferturi din amestecul de budincă peste aluat.
Rulați strâns, începând de la partea de 15 inci. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila bine.
Întindeți amestecul de budincă rămas uniform în tigaie pătrată unsă, 9x9x2 inci.
Presărați nuci pecan uniform peste amestec în tigaie.
Așezați feliile ușor depărtate în tigaie. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 25 până la 30 de minute sau până se dublează.
Încălziți cuptorul la 191°.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură.
Lăsați tigaia să rămână 1 minut.