Chifle de scorțișoară moi, umede și lipicioase
Chiflele de scorțișoară moi, umede și lipicioase ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 179 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chifle de scorțișoară moi, umede și lipicioase, Ooey-Chifle De Scorțișoară Gooey, și Chifle de scorțișoară moi și fragede.
Instrucțiuni
Într-o tigaie pentru mașină de pâine, așezați laptele, oul bătut, untul topit, apa, amestecul de budincă de vanilie, făina de pâine, zahărul, sarea și drojdia în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul de aluat.
Când ciclul este terminat, scoateți aluatul și frământați timp de 3 până la 5 minute.
Rulați într-un dreptunghi mare.
Se amestecă împreună untul înmuiat, zahărul brun și scorțișoara.
Se presară cu nuci tocate și stafide, dacă se dorește. Începând cu cel mai larg capăt, rotiți aluatul într-un jurnal. Ciupiți pentru a sigila cusăturile.
Tăiați în felii de 1/2 inch până la 1 inch și puneți-le într-o tigaie unsă de 9x13 inch.
Se pune într-un spațiu fără pescaj și se lasă să se ridice până se dublează.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute. Pentru a face glazura, amestecați laptele, zahărul cofetarilor, untul înmuiat și vanilia într-un castron mic.
Se întinde pe rulouri calde de scorțișoară.