Chifle De Cocktail Chinezesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați chiflele de Cocktail chinezești. Această rețetă servește 32. O porție conține 60 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 188 de gurmanzi și bucătari. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Un amestec de drojdie activă, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chifle De Porc Prăjite Chinezești, Chifle De Carne În Stil Chinezesc, și Chifle chinezești de vită și Bietă.
Instrucțiuni
Puneți 1/3 cană de zahăr și lapte într-o cratiță mică și amestecați până când zahărul este dizolvat.
Adăugați 1/4 cană de unt înmuiat și încălziți ușor amestecul până când untul se topește și amestecul este cald, dar nu fierbinte (nu mai cald de aproximativ 100 de grade F (40 de grade C). Într-un castron mare, amestecați drojdia cu 2 1/2 căni de făină până se omogenizează bine și turnați amestecul de lapte în amestecul de făină-drojdie. Se amestecă 1 ou bătut și se amestecă până când amestecul formează un aluat lipicios și umed.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați aproximativ 10 minute, frământând treptat în 1 cană de făină suplimentară sau după cum este necesar pentru a face un aluat neted și elastic. Formați aluatul într-o bilă rotundă, puneți-l într-un castron uns și întoarceți aluatul în vas de câteva ori pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu o cârpă și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Cremă 1/4 cană de unt înmuiat cu 1/2 cană de zahăr într-un castron până când amestecul este ușor și pufos și amestecați laptele praf uscat, 1/2 cană de făină și nuca de cocos până când amestecul este neted și bine amestecat. Puneți umplutura deoparte.
Lucrând pe o suprafață făinoasă, bateți aluatul și tăiați-l în 2 bucăți egale.
Tăiați fiecare bucată în 8 bucăți de dimensiuni egale (16 bucăți în total). Formați fiecare bucată într-un coc alungit și aplatizați cocul cu un sucitor înfăinat. Scoateți aproximativ 1 lingură de umplutură cu o lingură și așezați-o în centrul unui coc. Trageți și ciupiți marginile aluatului împreună pentru a închide umplutura în coc. Repetați cu toate bucățile de aluat și așezați chiflele umplute, cu cusătura în jos, pe foile de copt pregătite. Acoperiți chiflele cu o cârpă și lăsați să se ridice într-un loc cald 1 oră.
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Pentru o acoperire lucioasă, bateți 1 ou într-un castron și periați fiecare chiflă cu puțin ou bătut.
Presărați fiecare chiflă cu câteva semințe de susan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când chiflele se rumenesc, 10 până la 15 minute. Se lasă să se răcească înainte de servire.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.