Chifle de burger cu ceapă cu brânză
Cheesy Onion Burger Buns este o pâine lacto ovo vegetariană . Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 187 de calorii , 6 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 20. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Mergeți la magazin și luați drojdie activă, făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 33% , ceea ce este destul de rău. Burger cu slănină cu brânză cu sos picant Chipotle Aiolo , chifle lipicioase cu dovleac și chifle minunate fără gluten de 5 minute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahăr, sarea, drojdia și untul. Adăugați treptat apă fierbinte. Bateți 2 minute la viteză medie.
Adăugați 1 cană de făină și bateți la viteză mare 2 minute.
Se amestecă brânza, ceapa și făina rămasă suficientă pentru a forma un aluat moale. Se rastoarna pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Pune aluatul într-un bol uns cu unt, întorcându-l o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Tăiați aluatul cu pumn și turnați-l pe o suprafață ușor înfăinată. Împărțiți aluatul în 20 de bucăți; formați bile netede și puneți-le pe foi de copt unse. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se coace la 400° timp de 15-20 de minute.
Scoateți din tigăi și răciți pe grătare de sârmă.