Chifle Cu Brânză
Chiflele de brânză sunt un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 111 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sare, unt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Chifle cu șuncă și brânză, Chifle Cu Brânză Jalapeno, și Chifle cu slănină și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F și puneți o bucată de hârtie pergament pe o foaie de copt.
Bateți făina, praful de copt și sarea pentru a combina.
Tăiați 14 linguri (1 3/4 bețișoare) unt în amestecul de făină și, folosind degetele sau un blender de patiserie, amestecați untul și făina împreună până când amestecul seamănă cu nisipul umed.
Adăugați cheddar și aruncați până se acoperă cu făină, apoi adăugați lapte și zară și amestecați până se formează aluatul.
Întoarceți aluatul pe o placă de tăiat cu făină și rulați aluatul până când amestecul are o grosime de aproximativ 1 1/2 inci.
Tăiați în 20 de bucăți de dimensiuni uniforme și așezați-le pe o foaie de copt; deasupra cu cheddar (opțional). Topiți restul de 2 linguri de unt și periați peste chifle.
Coaceți până când brânza este topită și chiflele au început să se rumenească, aproximativ 20 de minute.