Chifle chinezești la abur cu umplutură de carne
Chifle chinezești la abur cu umplutură de carne este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 24 de porții. O porție conține 38 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 20 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rădăcină de ghimbir, sare, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Allrecipes are 89 de fani. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mantou (Chifle chinezești la abur), Chifle chinezești cu cremă la abur și Chifle chinezești de ananas cu umplutură de carne de porc.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de porc tocata intr-un wok la foc mediu. După 3 minute de gătit adăugați creveți tăiați, dacă doriți. Gatiti pana cand carnea de porc nu mai este roz.
Se scurge, se condimenteaza cu sare si se da deoparte la racit.
Amestecați ceapa verde, ghimbirul, sosul de soia, vinul de orez, uleiul, zahărul și piperul. Se amestecă carnea tocată. Se amestecă apa și se amestecă bine. Dați la congelator timp de 2 ore sau la frigider peste noapte pentru a se întări și a amesteca aromele.
Pregătiți aluatul pentru chifle chinezești la abur.
Modelați aluatul în bile.
Întindeți fiecare într-un cerc, (cum ar fi ambalajele Won-Ton). Puneți 1 lingură de amestec de carne preparat în centrul fiecărui cerc și înfășurați aluatul în jurul umpluturii.
Așezați cusăturile pe pătrate de hârtie ceară.
Se lasa sa stea pana se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
Aduceți apa la fiert în wok și reduceți căldura la mediu; apa ar trebui să fiarbă încă.
Puneți placa cu abur pe un grătar mic în mijlocul wok-ului.
Transferați atâtea chifle pe hârtie ceară câte pot încăpea confortabil pe placa de abur, lăsând 1 până la 2 inci între chifle. Trebuie lăsat cel puțin 2 inci spațiu între placa de abur și wok. Acoperiți wok-ul cu capac. Se fierb chiflele peste apă clocotită timp de 15 până la 20 de minute.
ÎNAINTE CAPACUL ÎNAINTE de a opri căldura, altfel apa se va picura înapoi pe suprafața chiflei și va produce „bule” gălbui pe suprafața chiflei. Continuați să fierbeți loturi de chifle până când toate sunt gătite.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Chiflă aburită poate fi asociată cu vin spumant și spumos roz. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Taittinger Collection de Sebastiao Salgado. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 320 de dolari.
Taittinger Colecția Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale minunate de intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe fierbinți, cu miere și prune greengage. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul și bogăția vinului. Fabricat din struguri selecționați Chardonnay și Pinot Noir cultivați în cele mai bune microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat din Grand Cru din Côte des Blancs, iar Pinot Noir provine din Grand Crus din Montagne de Reims și marginea Vallée de la Marne. După recoltare, strugurii sunt teși imediat în teascuri din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea are loc după fermentația primară, cuvée finală completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele răcoroase ale lui Taittinger. Despre Sebastião SalgadoSebastião Salgado sa născut în 1944 în Aimorés, Brazilia. Crescut într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări prin pădure, privirea de pe dealuri și ascultarea trenurilor care transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebastião a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea lui pentru natură. Fotografiile lui Sebastião Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, și totuși el reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, subliniind ceea ce nu a fost transformat de ființe umane. Fotografia aleasă pentru Colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este mai universal și mai original: Viața, simplă și pașnică.